Gebruiksvoorwaarden

Als bezoeker van deze website aanvaardt u onderstaande gebruiksvoorwaarden.

Met elke verwijzing naar AJK bedoelen we AJK nv, zijn dochterondernemingen of partners.

AJK nv | BE 0407.050.701
Kettingbrugweg 38
BE-3950 Kaulille
T: +32 11 44 04 00
F: +32 11 62 17 84
Recht op één kopie

De site http://www.ajk.be is het geesteskind van AJK. Het auteursrecht beschermt deze site en zijn inhoud. U wilt deze digitale informatie graag op papier? Dat kan.

Druk gerust één enkel exemplaar af, voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik. Opgelet: iedere kopie van dat document valt opnieuw onder het auteursrecht.

U wilt deze site kopiëren, herverdelen of publiceren? Dit mag u uitsluitend met de toestemming van AJK. Voor om het even welk onderdeel.

Nauwkeurige en actuele informatie, dat willen we u graag geven. Al kan AJK dit jammer genoeg niet altijd garanderen.

AJK behoudt wel het recht om altijd informatie toe te voegen, te verwijderen of te wijzigen, zonder voorafgaande kennisgeving.
Hyperlinks op eigen risico

U gebruikt http://www.ajk.be op eigen verantwoordelijkheid. Deze website bevat links naar sites van derden. AJK is niet verantwoordelijk voor de nauwkeurigheid van de informatie op deze sites.
Uw privacy staat voorop

Wij hechten belang aan uw persoonlijke levenssfeer. Ons streefdoel: de wet over de persoonsgegevens correct naleven.

Dus laat het duidelijk zijn: wij verkopen géén gebruikersinformatie. En wij gebruiken géén persoonsgegevens voor marketingdoeleinden. Uw gegevens zijn er om uw vragen te beantwoorden, meer niet.

U krijgt toegang tot uw persoonlijke gegevens in onze database, als u dat wenst. Ook kunt u deze laten wijzigen of verwijderen. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Tot slot: de website gebruikt cookies om de site te verbeteren en hem gebruiksvriendelijker te maken. De verzamelde data blijft binnen AJK.